Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Akıllı Bisiklet Yolu Projesi Teknik Şartname Hazırlama Desteği Teknik Destek Projesi sona erdi.

Ajansımız 2019 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Kasım-Aralık  Döneminde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı olarak kabul edilen “Akıllı Bisiklet Yolu Projesi Teknik Şartname Hazırlama Desteği” başlıklı teknik destek projesi kapsamında  bilgilendirme ve eğitim toplantısı gerçekleştirildi. 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan ve Akıllı Bisiklet Yolu proje ekibinde görevlendirilen personellerin yanı sıra Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi öğretim görevlileri ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden de temsilciler katılım sağladı. Eğitim programı kapsamında,  Avrupa Birliği (AB) Komisyonu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yürütülen Ulaştırma Sektörel Operasyonel Programına (USOP) Büyükşehir Belediyesince sunulan ve başarılı bulunarak detaylı değerlendirme aşamasına geçmeye hak kazanan “Akıllı Bisiklet Yolu Projesi” için AB ihale mevzuatına uygun hazırlanması gereken mal, hizmet ve inşaat işlerine ait teknik şartnameler hakkında ayrıntılı bilgi verildi.

Kahramanmaraş Yatırım Destek Ofisi

Yenişehir Mah. 74002. Sokak Bina No:3 46100 Dulkadiroğlu Kahramanmaraş

DOĞAKA Destek Hattı

0344 231 14 17