DOĞAKA Ev Sahipliğinde Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Çalışma Ziyareti Düzenlendi

DOĞAKA ev sahipliği ve koordinasyonunda, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) İzleme ve Değerlendirme Birimi personeli 22 Haziran 2021 tarihinde Ajansımıza bilgi ve tecrübe paylaşımına yönelik çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

Ajansımız tarafından 2020 yılında ilk defa uygulanan “Finansman Desteği Programı” hakkında bilgi ve tecrübe paylaşım toplantısına KUDAKA İzleme Değerlendirme Birim Başkanı Serkan Timur, KUDAKA Uzmanları Yusuf İmamoğlu, Mehmet Fırat Bulut ve Ömer Çiftçi, DOĞAKA İzleme ve Değerlendirme Birimi Başkanı Buğrahan Aslan, DOĞAKA Uzmanları Menal Zübarioğlu ve Erdal İlbay katılım sağlamıştır.

Söz konusu toplantı kapsamında; Ajansımız tarafından yeni bir destek türün olan ve DOĞAKA tarafından ilk kez uygulanan finansman desteği programı proje uygulama sürecine ilişkin bir sunum gerçekleştirilmiştir. Ajansımız tarafından finansman desteği programı bilgi ve tecrübe paylaşımına önümüzdeki günlerde tüm Kalkınma Ajanslarının katılımıyla zoom üzerinden gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Kahramanmaraş Yatırım Destek Ofisi

Yenişehir Mah. 74002. Sokak Bina No:3 46100 Dulkadiroğlu Kahramanmaraş

DOĞAKA Destek Hattı

0344 231 14 17