DOĞAKA koordinasyonunda Hatay’da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına Bağlı Kuruluşlar Bir Araya Geldi

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nün talimatları doğrultusunda, Bakanlığa bağlı faaliyet gösteren kurumların yerel düzeyde koordineli bir şekilde ve işbirliği halinde hareket etmesi için kurum yöneticilerinin katılımlarıyla toplantılar düzenlenmektedir.

24.02.2020 tarihinde, DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız Başkanlığında düzenlenen toplantıya Ajansımız Hatay Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Cenk Özbaykal, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Fatih Sakin, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Uğur Özalır, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Mühendisi Sercan Tohma, KOSGEB İl Müdürü Hayrettin Çevik, Antakya OSB Müdürü Ali Muartoğlu, MKÜ Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Murat Tiryakioğlu, İskenderun Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Öğ. Gör. Gamze Özge Güçkıran,  TSE Hatay Müdür V. Okay Ural, TSE Temsilcisi İnş. Yük. Müh. Ömer Osman Bilgili katılım sağlamıştır.

Toplantıda sırayla söz alan kurum amirleri tarafından kısa vadede planlanan işler hakkında haziruna bilgi verilmiştir.
Koordinasyon gerektiren işler ve ortaklaşa gerçekleştirilebilecek proje fikirlerinin istişare edilmesinden sonra toplantı tamamlanmıştır.

Kahramanmaraş Yatırım Destek Ofisi

Yenişehir Mah. 74002. Sokak Bina No:3 46100 Dulkadiroğlu Kahramanmaraş

DOĞAKA Destek Hattı

0344 231 14 17