Kahramanmaraş Teknik Destek Projeleri Sözleşmeleri İmzalandı

2021 Yılı Teknik Destek Programı Eylül-Ekim Dönemi kapsamında Kahramanmaraş Kuyumcular Odasına ait “Altın ve Mücevher Sektörünün Küresel Ekonomideki Değişimlere Uluslararası İş Birliği” ve Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresine ait “Atıksu Arıtma Tesisleri ISO Eğitimleri” başarılı bulunmuş olup projelerin sözleşmeleri 01.12.2021 tarihinde imzalanmıştır.

2021 Yılı Teknik Destek Programı Eylül-Ekim Dönemi kapsamında Kahramanmaraş Kuyumcular Odasına ait “Altın ve Mücevher Sektörünün Küresel Ekonomideki Değişimlere Uluslararası İş Birliği” ve Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresine ait “Atıksu Arıtma Tesisleri ISO Eğitimleri”  başarılı bulunmuş olup projelerin sözleşmeleri 01.12.2021 tarihinde imzalanmıştır. Kuyumcular Odası Başkanı Hacı Mustafa ÖZ ile DOĞAKA Genel Sekreter V. Oğuz ALİBEKİROĞLU arasında sözleşme imzalanırken Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresinin proje sözleşmesi imza töreninde Şube Müdürü Faik DİNÇER ERKAN hazır bulundu.

Kahramanmaraş Kuyumcular Odasının projesi kapsamında; kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren işletmelere yönelik Uluslararasılaşma odaklı ERASMUS+ KA2 Stratejik ortaklık projesine başvuru yaparak Kahramanmaraş kuyumculuk sektörünün uluslararası paydaşları ile ortaklık kültürünün altyapısı oluşturulması hedeflenmektedir. 

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresinin projesi kapsamında;  Mevcut Atıksu arıtma tesisinin daha verimli bir şekilde işletmesi enerji, varlık yönetimi ve emisyon hakkında farkındalıklarının oluşması amacıyla teknik personele İSO eğitimleri verilmesi hedeflenmektedir.

Söz konusu projenin sektörün ilgililerine ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ederiz.
 

Kahramanmaraş Yatırım Destek Ofisi

Yenişehir Mah. 74002. Sokak Bina No:3 46100 Dulkadiroğlu Kahramanmaraş

DOĞAKA Destek Hattı

0344 231 14 17